Kinderopvang de Baarsjes

Kinderopvang in de Baarsjes; dat zijn wij! Wij zijn de leukste kinderopvang van Amsterdam en daar zijn we hartstikke trots op. Dagelijks vangen wij talloze kinderen op, zodat de ouders met een gerust hart aan het werk kunnen gaan. Geen zorgen over uw kind, dat is in de beste handen. Wij zijn een flexibele kinderopvang dat graag met u meedenkt. Zo kijken wij onder andere naar ieder individu om te zien hoe we het kind het beste bezig kunnen houden. Voor iedereen is dat weer anders en wij hechten er waarde aan ieder kind zo goed mogelijk te kunnen helpen. Zo ervaart het kind de opvang als een leuke plek en kunt u rustig naar het werk of andere zaken. Zo heeft u een productieve dag en uw kind een leuke dag met andere kinderen!

Leerzame dagen met kwalitatieve inhoud

Wij geloven niet in de hele dag naar schermen kijken, wij geloven in sociale activiteiten! Door samen te spelen leer je te delen en goed te communiceren. Op de opvang gaan deze vaardigheden dan ook met sprongen vooruit. Door spellen te spelen die de kinderen uitdagen om na te denken en oplossingen te bedenken, zijn ze bezig met het ontwikkelen en dat is prachtig! Onze passie is kinderen meer bijbrengen dan alleen het spelen van spellen. Uw kind zal niet doorhebben dat het op een actieve manier leert, maar ervaart dit als een hele dag spelen met andere kinderen. Uw kind zal enthousiast en vol verhalen naar huis komen. Wat was het een leuke dag bij Kinderdagverblijf Fantasieland! Leerzaam en leuk, dat is ons motto!

Woont u in de baarsjes en bent u nog op zoek naar een goede kinderopvang? Neem dan gerust contact op en we leren u en uw kind graag eens kennen!

Wilt u uw kind inschrijven voor de dagopvang? Vul dan het formulier in op onze website.

Klik hier om in te schrijven