Kinderopvang de Baarsjes

Voor de opvang van uw kind kunt u terecht bij onze opvang in de Baarsjes.

Iedere ouder is terughoudend om hun kind zomaar aan iemand anders over te laten. Door onze ervaren en bekwame medewerkers kunt u onze kinderopvang in de Baarsjes echter volledig vertrouwen. Terwijl u zorgeloos uw dag kunt besteden, garanderen wij dat uw kind ondertussen een leuke en leerzame dag zal beleven. Door veel met leeftijdsgenootjes op te trekken en veel persoonlijk contact te maken zal uw kind erg veel opsteken van de dagen die het bij ons doorbrengt.

U zult merken dat het verblijf in Kindercentrum Fantasieland, centraal gelegen in de Baarsjes, tot grote stappen in de sociale ontwikkeling van uw kind zal leiden. Bij onze kinderopvang hebben we een sterke focus op het tot uiting brengen van de fantasie en creativiteit van de kinderen waardoor ze elke dag met meer enthousiasme naar ons toe gaan. Uw kind zal alle energie kwijt kunnen door veel spelletjes te spelen en actief bezig te zijn. Ze vinden het dan helemaal niet erg meer om papa en mama een tijdje moeten missen. Aan het einde van uw werkdag kunt u uw kind weer veilig bij ons ophalen. U kunt dan genieten van de enthousiaste verhalen over de belevenissen van uw kind. Kortom, wij bieden u een zorgeloze dag die ook nog eens heel goed is voor uw kind.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Kindercentrum Fantasieland? Ons team beantwoordt graag al uw vragen! U kunt op deze pagina contact met ons opnemen. Natuurlijk staat het u ook vrij om eens langs te komen op ons gezellige kinderdagverblijf in de Baarsjes.