Kinderdagverblijf Amsterdam Oud West

Bent u woonachtig in Amsterdam Oud West en heeft u bijvoorbeeld door werk of andere omstandigheden niet de mogelijk fulltime bij uw kind te zijn? Dan is Kindercentrum Fantasieland in Amsterdam Oud West de ideale oplossing. Wij zorgen ervoor dat uw kind alle aandacht krijgt die het nodig heeft en al spelenderwijs een heleboel extra vaardigheden leert. We weten uit ervaring dat vooral de sociale vaardigheden met sprongen vooruitgaan. Dat komt met name door het samen spelen met de andere kinderen waarbij ze moeten leren om speelgoed te delen en elkaar te helpen. Wij zorgen dat uw kind een leuke en leerzame dag heeft op ons kinderdagverblijf. Ondertussen kunt u zich goed focussen op andere belangrijke zaken. Uw kind zal thuiskomen met enthousiaste verhalen over de leuke dag!

Waarom kinderdagverblijf Amsterdam Oud West de beste keus is

Wij hechten er veel waarde aan om ieder kind te kunnen ondersteunen. Dit doen we door naar ieder individu te kijken en te helpen waar mogelijk. Ieder kind heeft nu eenmaal andere behoeften en daar proberen we zo optimaal mogelijk mee om te gaan. Als u in Amsterdam Oud West woont, hoeft u niet meer verder te zoeken. Dan heeft u het ideale kinderdagverblijf gevonden. Wij zorgen ervoor dat uw kind zich geen moment verveelt en het daardoor helemaal niet erg vindt om even zonder de ouders te zijn. Zo kunt u zich focussen op andere zaken. Dat u wat minder tijd heeft is geen probleem, uw kind zal een leerzame dag hebben op ons kinderdagverblijf. Al spelend met andere kinderen zal uw kind nieuwe vaardigheden leren. Aan het eind van de dag kan hij of zij waarschijnlijk niet wachten om alle belevenissen met u te delen.

Wilt u graag weten of uw kind bij onze opvang in Amsterdam past? Neem dan gerust contact op en we leren u en uw kind graag kennen!

Wilt u uw kind inschrijven voor de dagopvang? Vul dan het formulier in op onze website.

Klik hier om in te schrijven