Kinderdagverblijf Amsterdam Nieuw West

Kinderen naar een kinderdagverblijf in Amsterdam brengen is voor het overgrote deel van de ouders in de stad aan de orde van de dag. Bij ons kinderdagverblijf is het een passie om iedere dag weer de kinderen op te vangen, te vermaken en vaardigheden bij te leren. Al spelende leren de kinderen nieuwe vaardigheden. Verder is een goede omgang met andere kinderen belangrijk, wat uw kind bij kinderopvang Fantasieland zal leren. Met ons bekwame personeel kunt u zonder zorgen uw kind bij ons brengen en weer veilig ophalen. Hij of zij zal vol van verhalen zitten en enthousiast zijn. Uw kind heeft de hele dag gespeeld met andere kinderen zonder door te hebben dat hij of zij tegelijkertijd ook veel geleerd heeft. Zo vliegt de tijd voorbij!

Leerzame kinderopvang in Amsterdam

Als u uw kindje naar het kinderdagverblijf Fantasieland in Amsterdam Nieuw West brengt, hoeft u zich zeker geen zorgen te maken over de ontwikkelingen die hij of zij doormaakt. Uw kind leert bij ons op het kinderdagverblijf veel nieuwe dingen op een spelende manier. Door te spelen met andere leeftijdsgenootjes én ondersteuning en begeleiding te krijgen van vakbekwaam personeel, gaat het kind met stappen vooruit. U zult zien dat sociale vaardigheden snel verbeteren en dat het kind met plezier naar de opvang gaat. Zo kunt u bezig zijn met werk of andere zaken, zonder zich zorgen te maken over uw kind. Zo heeft uw kind een leuke leerzame dag gehad en u heeft aandacht kunnen besteden aan andere belangrijke zaken. Uw kind zal een leuke tijd hebben bij Kindercentrum Fantasieland. Door het spelen van spellen kan het kind op een leuke manier zich verder ontwikkelen en daar helpen we graag bij!  

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheid van opvang bij ons kinderdagverblijf in Amsterdam Nieuw West? Neem dan gerust contact op en wie weet tot snel!

Wilt u uw kind inschrijven voor de dagopvang? Vul dan het formulier in op onze website.

Klik hier om in te schrijven