Kinderdagverblijf Amsterdam Nieuw West

Bent u op zoek naar een opvang voor uw kind?

Voor werkende ouders in de regio Amsterdam Nieuw West is ons kinderdagverblijf een ideale oplossing om uw kind niet alleen op te vangen, maar ook een leuke en leerzame dag te bezorgen! In onze veilige en betrouwbare omgeving kunt u uw kind zorgeloos achterlaten.

Het is erg belangrijk en goed voor de ontwikkeling om kinderen veel contact te laten maken met leeftijdsgenootjes. Twijfel dus niet om ze overdag met andere kinderen in onze kinderopvang in Amsterdam Nieuw West te laten spelen! Door dit contact leren ze namelijk nuttige sociale vaardigheden.

Uit ervaring hebben we geleerd dat onze speelse manier van leren erg effectief is. Uw kinderen leggen een goede basis aan communicatievaardigheden die in de toekomst van pas zullen komen. Kinderen hebben veel fantasie en creativiteit. Wij stimuleren deze kwaliteiten waardoor uw kind zich optimaal kan ontplooien. We leggen hierbij de focus op de individuele behoeften van ieder uniek kind en passen daar onze activiteiten op aan. We zorgen ervoor dat uw kind alle nodige persoonlijke aandacht krijgt. Ze zullen zich daardoor geen moment vervelen en uw kind zal het niet erg vinden om zijn of haar ouders een tijdje te moeten missen bij de beste kinderopvang in Amsterdam Nieuw West.

Ons team vertelt u graag meer over de mogelijkheden van Kinderdagverblijf Fantasieland. Neem hiervoor contact met ons op.

Mocht u uw kind willen inschrijven bij ons kinderdagverblijf in Amsterdam Nieuw West, dan kan dat op deze pagina.