Flexibele kinderopvang Amsterdam West

Met zoveel verschillende persoonlijkheden en energielevels in een kinderopvang is het belangrijk alles in de gaten te houden. Bij Kindercentrum Fantasieland zijn we daarom extra alert op alle kinderen. Ons ervaren team kijkt bij ieder individu naar de wensen en behoeften. Past het kind goed in de groep en wat kunnen we doen om ervoor te zorgen dat ze met een voldaan en gelukkig gevoel weer naar huis gaan? Dankzij ons bekwame personeel kunnen we ieder kind helpen en een dag vol plezier en leerzame activiteiten bieden. U kind gaat enthousiast en met leuke verhalen weer naar huis. Wij nemen de zorg van uw kind op ons terwijl u zich bezig houdt met andere belangrijke zaken. Zo kunt u met een gerust hart aan het werk gaan!

Leerzame kinderopvang Amsterdam West

Wij vinden het belangrijk dat we als kinderopvang niet alleen flexibel zijn in tijden, maar dat we vooral de kinderen wat extra’s te bieden hebben. Zo kunnen we voor ieder individu kijken waar het precies behoefte aan heeft en waardoor ze extra leren. Uit ervaring weten we dat vooral de sociale vaardigheden met sprongen vooruitgaan. Dit komt door het spelen met kinderen van dezelfde leeftijd. Uw kind zal zo spelenderwijs leren, zonder zelf door te hebben dat hij of zij belangrijke vaardigheden ontwikkeld. Kinderdagverblijf Fantasieland laat uw kind op een leerzame manier spelen met andere kinderen. U kunt ervan op aan dat u bij het ophalen een moe, maar voldaan kind krijgt dat vol zit met allemaal leuke en mooie verhalen over een fantastische dag.

Bent u nog op zoek naar een kinderopvang in Amsterdam West? Neem dan gerust contact op en we kijken graag met u naar de mogelijkheden!

Wilt u uw kind inschrijven voor de dagopvang? Vul dan het formulier in op onze website.

Klik hier om in te schrijven