Flexibele kinderopvang Amsterdam West

Bent u op zoek naar een flexibele opvang voor uw kind?

Wanneer u geen standaard werktijden of andere dagelijkse bezigheden heeft is onze flexibele kinderopvang in Amsterdam West perfect voor uw kind. Wij begrijpen heel goed dat het soms lastig kan zijn om precieze tijden voor de opvang aan te geven die ook nog goed afstemmen op uw werktijden. Uw kind staat bij kinderopvang Amsterdam West centraal en daarom zullen we altijd met u meedenken.

Het doel van onze BSO in Amsterdam West is om uw kind een leuke dag te bezorgen waarbij hij of zij daarnaast spelenderwijs nieuwe dingen leert. Door de omgang met leeftijdsgenootjes zal u merken dat de sociale vaardigheden van uw kind in een snel tempo ontwikkelen. Zo zal het steeds beter leren om te communiceren en om te delen met andere kinderen. Dit zijn erg belangrijke basisvaardigheden voor de verdere ontwikkeling van uw kind.

Omdat we zeer vakkundig personeel hebben is uw kind bij ons altijd in goede handen. Door veel ervaring weten we precies waar uw kind het meest baat bij heeft. U kunt zorgeloos uw dag ergens anders besteden en uw kind weer veilig ophalen. De kinderen maken bij ons veel vriendjes en zullen steeds enthousiaster weer thuiskomen met leuke verhalen. Twijfel dus niet langer om je aan te melden bij de beste kinderdagverblijf van Amsterdam West!

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan via deze pagina contact met ons op. Ons team staat u graag te woord.